HTML

Farkas Ferenc megtéveszti az Erzsébetvárosi választókat

2014.09.11. 21:23 Géza911

Farkas Ferenc, a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje Budapest VII. kerületében megtévesztette a választókat, amikor plakátjain és szórólapjain azt sugallta, a baloldali pártok közös jelöltje.

Az egyik kerületi Polgármesterjelölt beadványt juttatott el a helyi választási irodához, melyben jelezte a jogsértő magatartást a testületnek.

Beadványában azt sérelmezte, hogy a plakátok és szórólapok alkalmasak a választópolgárok megtévesztésére, mivel azok azt sugallják, hogy Farkas a DK mellett az MSZP, az Együtt, a PM, az EEE és a Füge közös jelöltje (utóbbi két szervezet a baloldal (ál)civil formációja).

kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt a választási bizottság is így gondolta, amely szeptember 11-i határozatában megállapította a jogsértést, az érintetteket pedig eltiltotta a további jogsértő tevékenységtől. Farkas Ferencnek három napja van fellebbezni.

Szólj hozzá!

Címkék: Hunvald Erzsébetváros Farkas Ferenc Mszp Dk Fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://a-mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr586690157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása